U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Onze diensten

Uw troeven voor een samenwerking met ons. Heeft u nog vragen? Stuur deze naar info@vastgoedpatrickrowies.be

Verkoop

COMPLETE DIENSTVERLENING - Overweegt U om uw eigendom te verkopen neem dan zeker contact met één van onze erkende BIV-vastgoedmakelaars. Wij staan U graag bij met ons professioneel advies en onze know-how. Teneinde de verkoop succesvol af te ronden, lichten we U graag het verloop ervan toe. Eén van onze erkende vastgoedmakelaars komt bij U terplaatse en zal U informeren over wat er komt kijken bij de verkoop van uw eigendom en hoe we deze opdracht voor U kunnen behartigen, zonder dat U zich daarover nog zorgen hoeft te maken.

DESKUNDIGE EVALUATIE - Na een rondgang van uw eigendom zal een deskundige evaluatie worden opgemaakt van het onroerend goed, rekening houdend met ligging, afwerkingsgraad, vetusteit en een aantal andere prijsbepalende parameters. Voorts worden er tips gegeven in hoeverre we de commercialisering kunnen bevorderen of de verkoopprijs kunnen optimaliseren.

VOLLEDIG VERKOOPSDOSSIER Van zodra de bemiddelingsopdracht wordt afgesloten starten we onmiddellijk met de aanvraag van alle wettelijk verplichte dossierstukken (bodemattest, kadastrale info, EPC-attest, keuring elektriciteit, eigendomstitel, stedenbouwkundige inlichtingen, info syndicus…) zodat we de kandidaat-kopers op een volledige en correcte wijze kunnen informeren en een stevig verkoopdossier kunnen opbouwen.

PROFESSIONELE ADVERTERING / MEDIA KANALEN – VASTGOED PATRICK ROWIES brengt uw pand visueel in beeld. De pandfiches worden professioneel verzorgd en de adverteringen worden geplaatst op diverse vastgoedgerelateerde portaalsites. In aanvulling van de etalering van de pandfiche in de ruime etalage van ons eigen kantoor wordt de visualisatie  van het eigendom terplaatse kenbaar gemaakt met een duidelijk zichtbaar tuinbord. Iedere eigendom verdient immers een eigen aanpak, er kan dus volledig op maat worden gewerkt. Wij lichten U graag de diverse mogelijkheden toe. Tot slot geven we ook praktische stylingtips om uw eigendom verkoopsklaar te maken en om de troeven van de verschillende ruimtes maximaal te belichten. Kortom, een professionele aanpak van A tot Z.

BEGELEIDE BEZOEKEN & ONDERHANDELING De pandbezoeken worden steeds begeleid door één van onze erkende BIV-vastgoedmakelaars. We nemen de volledige planning, begeleiding en opvolging van de bezoeken in eigen handen. U blijft steeds op de hoogte van het verloop van de bezoeken en de feed-back erop. Deze transparante manier van werken zorgt ervoor dat we op ieder moment het verloop ervan kunnen bijsturen. Wij voelen als bemiddelaar de behoeften van de kandidaten, vanuit deze positie kunnen we dan ook op een optimale manier onderhandelen tussen U en de kandidaat-koper. Bij VASTGOED PATRICK ROWIES krijgt u een persoonlijke vastgoedmakelaar toegewezen die uw pand door en door kent en weet welke afspraken er gemaakt zijn.

WIJ VERZORGEN DE CONTRACTEN Koper gevonden? Van zodra beide partijen tot een overeenkomst zijn gekomen omtrent de modaliteiten van de verkoop, zorgen we voor een sluitende verkoopovereenkomst. We begeleiden de koper en verkoper eveneens bij het verlijden van de authentieke akte bij de notaris, zorgen voor meteroverdracht en garanderen een dienst na verkoop waar nodig.

Proficiat, tijd voor de bloemen en champagne…

Verhuur

Gezien de alsmaar omslachtigere huurwetgeving kunnen wij voor de verhuurder een totaalpakket aanbieden.
Van zodra  we de bemiddelingsopdracht ondertekend ontvangen kunnen we van start gaan met  onze verhuuropdracht.
Het opmaken van een verhuurdossier, de professionele advertering en de begeleide bezoeken verlopen op quasi gelijke wijze als bij het verkoopsproces.
Van zodra we de gemotiveerde kandidatuurstellingen ontvangen van de kandidaat-huurders worden U deze persoonlijk toegelicht en wordt U de vrije keuze gelaten in wie je nieuwe huurder zal worden.
Eens gekozen zorgen wij verder voor de opmaak van een sluitende huurovereenkomst en het plaatsen van de huurwaarborg en mogelijke bijkomende verzekeringen. De ondertekening van alle documenten zal plaatsvinden op ons kantoor in aanwezigheid van beide partijen.
Aansluitend wordt er eveneens een externe partij aangesteld tot het opstellen van een tegensprekelijke plaatsbeschrijving intrede, deze situatie wordt bij de uittrede opnieuw getoetst. Tot slot zorgen wij nog voor registratie van alle nodige documenten.

Beheer

Binnen onze dienstverlening bieden wij ook beheer of rentmeesterschap aan. Heeft u één of meer gebouwen in uw bezit, maar geen tijd om zich te bekommeren over de verhuring en het beheer ervan? U vergeet al wel eens een indexatie of een aanmaning bij huurachterstal te versturen? U blijft misschien graag op de achtergrond of heeft beroepshalve geen tijd? Wij kunnen U hierin een complete service aanbieden waarin we een takenpakket op maat kunnen aanbieden waarin we U op zowel administratief, financieel als technisch vlak kunnen bijstaan.
Wij volgen alle praktische zaken op bij het verhuren van uw eigendom. Contractueel zorgen wij voor het naleven van huidige wetgeving en het financiële aspect. Bovendien verzekeren wij een correcte opvolging voor technische defecten. Zo bent u op elk moment gerust dat uw eigendom goed beheerd wordt.
 
Wenst U één van onze zaakvoerders te contacteren omtrent onze dienstverlening of bent U benieuwd naar de tendensen op de huidige vastgoedmarkt aarzel dan niet en contacteer VASTGOED PATRICK ROWIES  op 016/20.47.73.

Vastgoed Patrick Rowies

Tervuursesteenweg 635 bus 1
1982 Elewijt-Zemst
016/204 773
info@vastgoedpatrickrowies.be
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK