U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
wissen

Ontstaan uit de gedrevenheid van 2 erkende vastgoedmakelaars met de passie voor en door het vastgoed

Als gegradueerd bouwkundige en erkende BIV-vastgoedmakelaars kunnen wij U bijstaan in de complexe wereld van het vastgoed en dit zowel voor de verkoop, verhuur als het beheer van uw onroerend goed. Deze zeer specifieke markt vergt echter een continue bijscholing en het bijhouden van de laatste nieuwe wetgeving teneinde uw vastgoeddossier correct te kunnen behandelen. Ons werkterrein is hoofdzakelijk gesitueerd in de ruime driehoek Mechelen - Leuven - Brussel en dit uitsluitend in het residentiële vastgoed.

Ons kantoor is erkend door het Beroepsinstituut van de Vastgoedmakelaars (BIV) en is onderworpen aan de deontologische code BIV: http://www.biv.be met controle-instantie te 1000 Brussel Luxemburgstraat 16 b. Wij zijn eveneens aangesloten bij de Confederatie van de Immobiliënberoepen (CIB) Vlaams Brabant.

 

Uiteraard blijven wij eveneens uw partner in het creëren van uw nieuw totaalconcept vanaf de verwerving van een bouwterrein tot de afwerking van uw nieuwe woning of het ontwikkelen van een nieuwe verkaveling. Naast dit actieterrein, waarin wij zelfs zeer specifieke ervaring hebben, kunnen wij U ook bijstaan in het opstellen van een gedetailleerd schattingsverslag of een tegensprekelijke plaatsbeschrijving.

Overweegt U in de nabije toekomst om uw vastgoed te verkopen, te verhuren of bent U gewoon benieuwd naar de actuele tendensen op de vastgoedmarkt, aarzel dan niet om één van onze erkende vastgoedmakelaars te contacteren op 016/20.47.73.

De laatste nieuwtjes

Verkoop luxevastgoed piekt

De markt van het luxevastgoed trekt voor het eerst in jaren weer aan. Villa's raken vandaag dubbel zo snel verkocht als vijf jaar geleden, en meer dan ooit aan jonge gezinnen en tweeverdieners. Dat blijkt uit een marktanalyse van Van der Build, onderdeel van Dewaele Vastgoedgroep en gespecialiseerd in luxevastgoed. De notarissen merken in de eerste vijf maanden van dit jaar inderdaad een uitzonderlijke toename van de verkoop, maar dan wel enkel in de categorie van het uitzonderlijk vastgoed, met een prijskaartje van een miljoen euro of meer.
Lees meer

Meer woonleningen door lagere registratierechten

Tijdens de zomermaanden juli-september werden liefst 13 procent meer woonleningen afgesloten dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit de statistieken inzake hypothecair krediet van de Beroepsvereniging van het Krediet (BVK). Die stijging is onder meer het gevolg van de lagere verkooprechten (registratierechten) sinds 1 juni.
Lees meer

Vlaams Woninghuurdecreet gepubliceerd in Belgisch Staatsblad

Verhoging huurwaarborg vanaf 1 januari
Lees meer

Vastgoed Patrick Rowies

Tervuursesteenweg 635 bus 1
1982 Elewijt-Zemst
016/204 773
info@vastgoedpatrickrowies.be
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK