Te koop: exclusieve hoeve met aanhorigheden

Vraagprijs: € 895 000 Kampenhout Assentstraat 2
Op een landelijke doch vlot bereikbare ligging te Kampenhout treft men deze authentieke hoeve. Op een perceel van 3370m² omgeven door de velden en het groen straalt deze meer dan rust uit. In de jaren 2000 werd de hoeve volledig gerenoveerd met respect voor authenticiteit. De hoeve omvat een riante bewoonbare oppervlakte van maar liefst +/- 272 m² en is ingedeeld als volgt: een bruikbare opbergkelder, een inkomhal met open vide, gastentoilet, gewelfde ruime leefruimte-eetplaats en volledig uitgeruste keuken (2012-2013). Verder beschikt het gelijkvloers nog over een badkamer en 2 polyvalente ruimtes die heden gebruikt worden als bureau en logeerkamer. Aansluitend treft men het overdekte terras met open haard/ BBQ.
Op de eerste verdieping beschikt men aan de linkerzijde over een zeer ruime slaapkamer met en-suite badkamer en dressing. Enkele bijzonderheden hier: sauna, bubbelbad en muurverwarming. Deze ruimte zou op termijn eventueel opgedeeld kunnen worden in 2 aparte slaapkamers. Via de overloop met sfeerverlichting komt men terecht ... aan de rechterzijde van de verdieping met hier een leefruimte, keuken, slaapgedeelte en badkamer, een aparte ingang langs het koetshuis is voorzien. Het koetshuis werd ingedeeld als volgt: 2 stallen, hooizolder, opslagplaats en zadelruimte. De hoeve is voorzien van 27 zonnepanelen, recente verwarmingsketel op gas (vloerverwarming / radiatoren) en heeft een gunstig EPC (B-label). Het eerste bijgebouw met terrasoverkapping doet heden dienst als garage/ opslagplaats (met extra opbergruimte/ speelruimte op 1e verdieping). Het tweede bijgebouw, carport, doet momenteel dienst als 2 stallen. Verder is er nog een inpandige garage met sectionale poort waar zich ook de technische installaties bevinden (omvormer, waterverzachter, etc.).

EPC met certificaatnr. 20230508-0002884283-RES -1 - energielabel B / 197 kwh/m² jaar

Het asbestinventarisattest vermeld als eindconclusie: ASBESTVEILIG.

Mogelijkheid om optioneel bijkomend perceel grond (2ha 58a 30ca) in directe omgeving aan te kopen mits meerprijs.

Interesse in deze exclusieve eigendom? Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie op 016/20.47.73 of via info@vastgoedpatrickrowies.be

Lees meer Verberg