U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Beheer

Binnen onze dienstverlening bieden wij ook beheer of rentmeesterschap aan. Heeft u één of meer gebouwen in uw bezit, maar geen tijd om zich te bekommeren over de verhuring en het beheer ervan? U vergeet al wel eens een indexatie of een aanmaning bij huurachterstal te versturen? U blijft misschien graag op de achtergrond of heeft beroepshalve geen tijd? Wij kunnen U hierin een complete service aanbieden waarin we een takenpakket op maat kunnen aanbieden waarin we U op zowel administratief, financieel als technisch vlak kunnen bijstaan.
Wij volgen alle praktische zaken op bij het verhuren van uw eigendom. Contractueel zorgen wij voor het naleven van huidige wetgeving en het financiële aspect. Bovendien verzekeren wij een correcte opvolging voor technische defecten. Zo bent u op elk moment gerust dat uw eigendom goed beheerd wordt.
 
Wenst U één van onze zaakvoerders te contacteren omtrent onze dienstverlening of bent U benieuwd naar de tendensen op de huidige vastgoedmarkt aarzel dan niet en contacteer VASTGOED PATRICK ROWIES  op 016/20.47.73.

Vastgoed Patrick Rowies

Tervuursesteenweg 635 bus 1
1982 Elewijt-Zemst
016/204 773
info@vastgoedpatrickrowies.be
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK