U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Verhuur

Gezien de alsmaar omslachtigere huurwetgeving kunnen wij voor de verhuurder een totaalpakket aanbieden.
Van zodra  we de bemiddelingsopdracht ondertekend ontvangen kunnen we van start gaan met  onze verhuuropdracht.
Het opmaken van een verhuurdossier, de professionele advertering en de begeleide bezoeken verlopen op quasi gelijke wijze als bij het verkoopsproces.
Van zodra we de gemotiveerde kandidatuurstellingen ontvangen van de kandidaat-huurders worden U deze persoonlijk toegelicht en wordt U de vrije keuze gelaten in wie je nieuwe huurder zal worden.
Eens gekozen zorgen wij verder voor de opmaak van een sluitende huurovereenkomst en het plaatsen van de huurwaarborg en mogelijke bijkomende verzekeringen. De ondertekening van alle documenten zal plaatsvinden op ons kantoor in aanwezigheid van beide partijen.
Aansluitend wordt er eveneens een externe partij aangesteld tot het opstellen van een tegensprekelijke plaatsbeschrijving intrede, deze situatie wordt bij de uittrede opnieuw getoetst. Tot slot zorgen wij nog voor registratie van alle nodige documenten.

Vastgoed Patrick Rowies

Tervuursesteenweg 635 bus 1
1982 Elewijt-Zemst
016/204 773
info@vastgoedpatrickrowies.be
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK