U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

De laatste nieuwtjes

Blijf je graag op de hoogte van al het laatste nieuws rond Patrick Rowies vastgoed? Dan ben je hier op het perfecte adres!

Verkoop luxevastgoed piekt

vrijdag 9 november 2018

De markt van het luxevastgoed trekt voor het eerst in jaren weer aan. Villa's raken vandaag dubbel zo snel verkocht als vijf jaar geleden, en meer dan ooit aan jonge gezinnen en tweeverdieners. Dat blijkt uit een marktanalyse van Van der Build, onderdeel van Dewaele Vastgoedgroep en gespecialiseerd in luxevastgoed. De notarissen merken in de eerste vijf maanden van dit jaar inderdaad een uitzonderlijke toename van de verkoop, maar dan wel enkel in de categorie van het uitzonderlijk vastgoed, met een prijskaartje van een miljoen euro of meer.

Meer woonleningen door lagere registratierechten

donderdag 11 oktober 2018

Tijdens de zomermaanden juli-september werden liefst 13 procent meer woonleningen afgesloten dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit de statistieken inzake hypothecair krediet van de Beroepsvereniging van het Krediet (BVK). Die stijging is onder meer het gevolg van de lagere verkooprechten (registratierechten) sinds 1 juni.

Vlaams Woninghuurdecreet gepubliceerd in Belgisch Staatsblad

donderdag 11 oktober 2018

Verhoging huurwaarborg vanaf 1 januari

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK