Een duplexappartement op VERD. 2 en dakverdieping.

Verkocht Machelen
Een 3-gevelappartement, gesitueerd op de 2e VERD. en dakverdieping van een kleine residentie. Op VERD. 2. er bestaande uit een inkomhal, toilet, badkamer met douche, badkamermeubel, 1 SLPK., ruime leefruimte met OH, zeer lichtrijke eetruimte met zicht naar en toegang uitgevend op het ruime dakterras, ingerichte keuken met hoogstaande afwerking. Via de mooie spiltrap betreden we de dakverdieping waar er een berging is voorzien en nog een multifunctionele open ruimte (momenteel in gebruik als dressing en slaapkamer). Het 2e VERD. en de dakverdieping zijn dmv een grote vide met mekaar in verbinding en zorgt voor een mooie lichtinval doorheen het volledige appartement.
Het geheel is in zeer goede staat, afgewerkt met de betere materialen en blinkt uit door het algehele ruimtegevoel en grote lichtinval. Er is eveneens een genot voorzien tot de rechter oprit. Op het GLVL. niv. is er een kelderberging voorzien.
Het te koop aangeboden goed is momenteel verhuurd.
In 2005 werd er nog een aanbouw gerealiseerd aan de achterzijde van het te ... koop gestelde goed waarbij het dakterras werd gecreëerd. Goede verbinding met grote invalswegen en luchthavengebied.
Alle meters zijn gescheiden, een individuele verwarmingsinstallatie is voorzien.
Lees meer Verberg